שאלה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/06/2009 | 13:00 | מאת: לימור

אני לאחר גרידה (הריון ראשון ובתוך הרחם) שבועיים לפני כן התחילו דימומים שהלכו והתגברו ולביה"ח התקבלתי עם הפלה לא שלמה. אני מעוניינת להבין מה השתבש בהריון. במהלך 8 השבועות בהם הייתי בהריון בצעתי בדיקות שונות והשאלה כרגע היא מהם הנתונים שעליי למסור בפורום כדי שתוכל לענות לי על השאלה מה לא היה תקין (מדובר פשוט בהמון בדיקות ואני לא רוצה לפרסם נתונים מיותרים)

17/06/2009 | 15:42 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ללימור שלום. קשה מאד עד בלתי אפשרי לדעת את סיבת ההפלה.על כל פנים לידיעה-במחקרים רפואיים שנעשו,כדי שני שליש הסעבה הינה פגם כלשהו בהתפתחןת העובר. הפלןת טבעיות הן דבר יחסית שכיח. רק אם ההפלות חוזות על עצמן מתחילים בירור הכולל תפקודי קרישה,גנטיקה וכו.

17/06/2009 | 16:24 | מאת: לימור

האם יש אפשרות לדעת מדוע היה פגם בהתפתחות ההריון/העובר?

17/06/2009 | 15:43 | מאת: ד"ר אילון לחמן

ללימור שלום. קשה מאד עד בלתי אפשרי לדעת את סיבת ההפלה.על כל פנים לידיעה-במחקרים רפואיים שנעשו,כדי שני שליש הסעבה הינה פגם כלשהו בהתפתחןת העובר. הפלןת טבעיות הן דבר יחסית שכיח. רק אם ההפלות חוזות על עצמן מתחילים בירור הכולל תפקודי קרישה,גנטיקה וכו.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה