צירים מוקדמים וstrep B

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

15/06/2009 | 12:47 | מאת: מילה

אצלי בחודש שלישי הופיע חיידק sterp B וכל פעם שאני עושה בדיקת תרבת התשובה חיובית, כרגע בשבוע 27+4, החיידק גרם לי להרבה בעיות: פטריה נוראית, הפרשות נוראיות (פשוט מביישת לתארם), נורא-נורא, צריבה,גירוד ששום משחה (טבעדרם) לא פעמיים ולא שלוש ביום לא עוזרת. וכלפני שבועיים הרגשתי צירים מוקדמים, משהו כמו כאב גב תחתון מושך כלפי מטה חזק שגורם לניתוק שאי איפשר לזוז, לנשום ומגיע להתכווצות של הבטן, ובמהלך היום הרגשתי כאבים למטה, שבוע שעבר הרגשתי שתופעה חזרה ועכשיו וכל פעם זה מתגבר ומתגבר מבחינת מספר פעמים: לפני שבועיים זה היה משהו חד פעמי, אחר כך לפני שבוע הרגשתי אותם יותר, ועכשיו אני מרגישה אותם לפחות פעמיים שלוש ביום אם לא יותר. ולאחרונה שמתי לב שצירים האלה מופיעים לא משנה בישיבה או בשכיבה, גם בהליכה נתפס גב תחתון, מתיכה כועבת כלפי מטה ואז בה התכווצות ומרגישים כל הגוף מנותק. יש לי עוד בעיה שאני לא כל כך מסוגלת להרבות בשתייה (ליטר ביום ), כל היום אני מעבירה בישיבה + 4 שעות נסיעות ארוכות מהבית ועבודה ויכול להיות שהכל ביחד גורם לי לצירים? אני מאוד-מאוד לא רוצה להגיע ללידה מוקדמת , מה לעשות? תודה מראש!

16/06/2009 | 10:56 | מאת: ד"ר אילון לחמן

מילה שלום. אנא פני לרופאך לבדיקה בנושא הצירים המוקדמים שאת מתארת.יתכן ואת חיבת כבר לקבל טיפול.החידק שאת מתארת,לא כתבת באם טופלת.אגב החידק לא גורם לפטריה.בכל מקרה,שוב ,את חייבת להיבדק ומהר..

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה