היריון תיאומים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/06/2009 | 11:36 | מאת: הילה

אני בשבוע 34 עם תיאומים לא זהים.התחילו לי כאבים בבטן תחתונה כמו של מחזור הולכים וחוזרים ולחץ באיזור המפשעה והבטן למטה.האם מדובר בצירים מדומים?בנוסף,ביצעתי הערכת משקל לפני כחודש(אצל ד"ר שחר)-עובר 1- 1.100 ק"ג,עובר 2- 1.190 ק"ג.במצג רוחבי,עדיין.נאמר לי לעשות הערכת משקל נוספת(חוזרת לד"ר שחר) ואם הם עדיין באותו מצג ייקבע לי תור לניתוח כשאכנס לשבוע 36.האם הם אמורים להיות במשקל נורמלי כדי לא להיכנס לפגייה(מה תנאי הכניסה לפגייה בכלל?),איך מתבצעת התפירה של ניתוח קיסרי עם סיכות/תפרים שנמסים?והאם כשקובעים תור לניתוח אפשר לבקש רופא מסויים?(אני מתכוונת ללדת בהלל יפה). אשמח לתשובה, הילה.

14/06/2009 | 12:35 | מאת: ד"ר אילון לחמן

להילה שלום.שוה לגשת לבדיקה בעקבות הכאבים שאת מתארת,על מנת לשלול לידה מוקדמת.לגבי הפגיה-תלוי בגיל ההריון ,מצב ומשקל העוברים בלידה.בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה