סקירת מערכות כואבת - בבקשה תענו בהקדם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/06/2009 | 20:34 | מאת: ליאת

עברתי סקירת מערכות מכוונת CMV, אני שבוע 31. בסקירה הרופאה ממש לחצה לי על הבטן באגרסיביות. מאז אני ממש חרדה שהסקירה אולי פגעה בעובר בגלל הלחץ שהיא הפעילה. אני מרגישה תנועות עובר ( אפילו קצת יותר ממקודם, אם זה הגיוני ). בבקשה תענו לי תשובה קונקרטית, האם העובר יכל להפגע בצורה כזו ???

13/06/2009 | 16:18 | מאת: ד"ר אריה שחר

אני מאמין שלא נגרם כל נזק מהבדיקה ביחוד שאת חשה תנועות בהצלחה

13/06/2009 | 16:19 | מאת: ד"ר אריה שחר

אני מאמין שלא נגרם כל נזק מהבדיקה ביחוד שאת חשה תנועות בהצלחה

13/06/2009 | 16:19 | מאת: ד"ר אריה שחר

אני מאמין שלא נגרם כל נזק מהבדיקה ביחוד שאת חשה תנועות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה