לידת מלקחיים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/05/2009 | 07:35 | מאת: שרית

לפני ככמעט שלושה שבועות ילדתי בבית חולים הלל יפה. הייתי המון שעות עם צירים והעובר היה במצוקה וילדו אותי בלידת מלקחיים. מאז הלידה, התפרים התאחו אבל נשאר לי כאב חזק ואפילו צריבה בשפה השמאלית באיבר המין. הכאב הוא גם בירך צמוד לשפה ומקרין לי אחורנית לירך.מדי פעם ישנם גלי כאב נוספים וגלים של צריבה בשפה כמו עצב. כשחזרתי להלל יפה לבדיקה עשו בדיקה חיצונית ואולטראסאונד ולא מצאו כלום וכנ"ל גם רופא הנשים שלי. אני חסרת אונים, קשה לי לישון כי איני מוצאת תנוחה נוחה וסובלת מכאב. למי לפנות???

בשלב זה עליך לטפל בתרופות נגד כאבים כמו אופטלגין ולתת לזמן ולגוף לרפא את המקום, סביר להניח שתוך כשבועיים נוספים תרגישי טוב יותר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה