חוששת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/05/2009 | 09:41 | מאת: יפית

שלום אני בשבוע 6+ ומתחילת השבוע היה לי הפרשות ורודות וחומות הייתי אצל הרופא שלי שבדק אותי ואמר לי לנוח והוא לא ראה עדיין דופק ואמר שזה מוקדם מידי לדעת כי הוא לא יכול להגיד לי כן או לא ..הוא אמר שהפרשות זה רגיל ובסדר רק לא להתאמץ מדי. אתמול התחילו לי גם הפרשות דמיות אני נורא חוששת ..הפרשות עם הניגוב של דם טרי , האם ללכת שוב לרופא? יש לי תור ליום ראשון , בדיקות דם וגם אולטרסאונד לראות אם יש דופק לתינוק. אם ללכת דחוף לרופא? יש לציין שזה היריון ראשון שלי ואני מאוד מאוד לא יודעת מה לעשות .תודה

20/05/2009 | 14:55 | מאת: יפית

בדק אותי ד"ר זאב רוזנשטיין מאיכלוב- לקחו ממני רק בדיקת שתן והוא בדק אותי וגינלית -אולטרסאונד - הוא אמר שאני כבר בשבוע 7 + והוא טען שהיריון לא תקין , הוא רשם בבדיקה אין דימום -שק חלמון בצקתי, ולא הודגם קוטב עוברי. כבר קבעתי תור לגרידה. האם לא היה צריך גם לעשות לי בדיקת דם?רק על פי זה הוא יכול לדעת וודאית?הוא אמר שאין בעיה אם אני ארצה חוות דעת נוספת אבל הוא לא מאמין,..האם לא יכול לקרות מצב שהביוץ שלי היה מאוחר?האם לא יכל להיות שהוא טועה? אני שמעתי על פה ושם טעויות ..גם רופאים הם בני אדם המחזור שלי האחרון היה ב.28.3.09 -בד"כ סדיר לפעמים מאחר לי פה ושם ולפני שנכנסתי להיריון עשיתי גם בדיקת ביוץ ובימי הביוץ שלי לא נראה שהיה ביוץ אז עזבתי את זה אני חושבת בגלל זה היה לי ביוץ מאוחר יותר אבל האם בכלל אני מצפה לחינם ?שפתאום הכל יסתדר<<?

20/05/2009 | 16:19 | מאת: ליפית

הי, עד שהרופאים יענו לך, אני מאוד ממליצה לך לעבור בדיקת דם של הורמון ההריון (BHGG) ואחרי 48 שעות לעבור בדיקה חוזרת ולראות אם הבטא הוכפלה. אם הבטא מוכפלת זה סימן מאוד מאוד מעודד!! שההריון תקין ויכול להיות שבאמת היה ביוץ מאוחר ולכן ההריון עדיין צעיר ולא רואים עובר/דופק. שיהיה לך המון המון בהצלחה! ובשורות טובות ומשמחות!!!!! א-מ-ן :-))))

את יכולה ללכת לבדיקת אצל רופא אחר לחוות דעת נוספת

אם הדימום הוא בכמות של עד ווסת אין צורך ללכת בדחיפות כי זה לא מסכן חיים, וממילא אין תרופה למצב אלא רק מנוחה, אם הדימום יתגבר יש לשקול ללכת אפילו למיון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה