פרולקטין גבוה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/05/2009 | 21:35 | מאת: יעל

שלום רב, אני בת 30, עשיתי בדיקה הורמונלית למעקב ביוץ ביום ה - 29 למחזור. התוצאות הן: ESTRADIOL 572 TSH 1.19 T4 15.4 LH 1.6 FSH 1.3 PROLACTIN 924 PROGESTERONE 117.8 TESTOSTERONE 2.6 DHEA SULPHATE 3.69 חשוב לציין שבעבר עשיתי ברור לגבי פרולקטין גבוה ובסוף בבדיקה של הפרופיל בדם הוא יצא תקין. מה הבדיקות אומרות? האם זה יכול להיות גם הריון?

14/05/2009 | 00:41 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי יעל נראה שבייצת. כדי לדעת הריון חייבים לבדוק רמת הורמון הבטא. פרולקטין גבוה יכול לנבוע מלקיחה לקויה(לא בצום, אחרי קיום יחסים או גירוי פטמות ועוד) או ממספר בעיות אחרות. כדי לוודא עניין זה יש לגשת לאנדוקרינולוג. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה