האם אני לא פורייה?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/05/2009 | 11:57 | מאת: צליל

אני בת 33, ולאחר שנה וחצי של ניסיונות להיכנס להריון- נשלחתי לעשות בדיקות דם חודש לפני מועד המחזור. התוצאות שיצאו לי הם: LH - 4.9 FSH - 3.2 E2 - 260 Progesterone Urgent - 45.70 בנוסף לכך - בזמן המחזור הקודם (ביום השני לווסת)עשיתי בדיקת אולטרסאונד ונרשם לי שרירית הרחם בעובי 7 מ"מ ובשחלה השמאלית נמצא זקיק בגודל 12 מ"מ בחלקו נוזלי שייתכן שהוא גופיף צהוב. שאלתי: האם בזמן הווסת לא אמור הגופיף הצהוב לנשור? ואם כן-אז מה הזקיק הזה יכול להיות? האם ייתכן שיש לי בעיית פוריות לפי הבדיקות דם הנ"ל? אודה לכם על תשובתכם המהירה כי אני מאוד מודאגת מהעניין !!!

12/05/2009 | 21:22 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי צליל התכוונת שבוע לפני המחזור נכון? בדיקותץ הדם שלך תקינות. גם העל קול לא מדאיג, גם אם יש ציסטה קטנה בשחלה אין לה כנראה משמעות. על פי בדיקות הדם והאולטרסאונד הנ"ל אין בעיה אך כמובן יש להשלים בירור שלך ושל בן זוגך. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה