ביוץ והריום מוקדם-מיואשת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/05/2009 | 09:31 | מאת: עדי

שלום, אני בת 27 בריאה הפסקתי לקחת גלולות בערך לפני 4 חודשים. יש לי ילד בן שנה ותשע. אנו מנסים להיכנס להיון ללא הצלחה. בהריון הראשון של הילד זה היה על הפעם הראשונה. הווסת האחרון שלי היה ב-28.4.09 לכן אני אמורה לבייץ ב-12.5.09. לפני חודשיים היתה לי הפרשה אדומה קצת והרופאה אמרה לי שזה כנראה ביוץ מוקדם. מתי מתקיים ביוץ מוקדם? הבוקר שוב היתה לי הפרשה קצת אדומה, אבל קיימנו יחסים אתמול. האם יש מצב שהדימום מקיום יחסים או ביוץ מוקדם? ביצעתי הבוקר בדיקת ביוץ והתוצאה היתה שאני לא מבייצת. האם ניתן לסמוך על הבדיקה של מקלון ביוץ? האם להמשיך לנסות? האם קיום יחסים כל יום מוריד את אחוזי הכניסה להריון בשבוע של ביוץ? תודה עדי

11/05/2009 | 15:46 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי עדי להכנס להריון לוקח זמן . צריך הרבה סבלנות ושלווה. אין סיבה שזה לא ילך בזוג בריא שכבר הוכיח את עצמו. הביוץ לרוב מתרחש שבועיים לפני הוסת אך לעיתים נע ונד קדימה ואחורה במשפר ימים. מקלון ביוץ הוא אמין אך מיותר. ויקר. מומלץ לקיים יחסי מין כל יום או יומיים סביב הביוץ. הביצית והזרע מחזיקים מעמד לפחות 24 שעות כך שזה לא חייב להיות מדוייק. ולסיכום, לנשום עמוק. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה