תרופות במהלך הריון צעיר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/05/2009 | 23:51 | מאת: ב- דחוף בבקשה

שלום, לפני יומיים גיליתי שאני בהריון החודש השני. טרם הלכתי לגיניקולוגית. מה שמטריד אותי, זה העובדה שמאחר ולא הייתי מודעת להיותי בהריון לקחתי בחודש האחרון כדורי רילרט 40 מ"ג נגד מיגרנה ואף אביטרן (נר). האם יתכן כי גרמתי לעובר נזק??? אשמח לתשובה בהקדם. תודה רבה

11/05/2009 | 15:42 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

רוב הנשים אינן יודעות על ההריון בשלב מוקדם שלו ולשימחתינו במקרים של נזק ההריון פשוט אינו מחזיק מעמד - הכל או לא כלום - ולעניין עצמו, עם אביטרן חד פעמי או מדי פעם אין בעיה. התרופה השניה איני יודעת מה היא מכילה. כדאי להתקשר למרכז הארצי הטרטולוגי בירושלים לבירור מדוייק בטלפון - 02-6243663 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה