צירים מוקדמים ויחסי מין

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/05/2009 | 01:03 | מאת: דנה

שלום אודה באם תוכלו לענות לשאלתי: אני בשבוע 30 להריוני כשהייתי בשבוע 24 היה לי צירים מוקדמים ומחיקה של צוואר הרחם כאשר הצוואר ירד ל 18 סנטימטר, עכשיו הצוואר עלה ל35 סנטימר אך אני עדיין מרגישה לחצים כאילו התינוק ממש דוחף למטה האם מותר לקיים יחסי מין במצבי או להגיע לאורגזמה?

09/05/2009 | 23:31 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי דנה הבעיה היא שבנוזל הזירמה יש חומרים שגורמים לצירים. לכן עדיף להמנע ממגע של נוזל הזירמה בנרתיק או ברחם. לא צריכה להיות בעיה עם אורגזמה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה