זקוקה לעזרה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/05/2009 | 13:54 | מאת: שולי

שלום רב מקווה שתעזרו לי!!! אני בת 26, נשואה, ללא גלולות מזה חצי שנה. לאחר הפסקת נטילת הגלולות המחזור שלי נהיה לא סדיר והגיעה כל פעם בהפרשים שונים (ההפרש הכי גדול היה חודשיים וחצי בין מחזורים). בבדיקות דם התגלו רמות טסטוסטרון גבוהות . החודש קיבלתי מחזור באיחור של שבועיים אך הוא אינו כמו מחזורים שהיו לי אי פעם. הדימום הוא נורא חלש וישנם כאבי בטן חזקים(אך יחסית ניסבלים) בבטן בתחתונה. היום הדימום התחזק במעט אך נראה מאוד קרישי. איני יודעת האם זה תקין או שכדאי לפנות לרופא??? מקווה שתענו בהקדם!!!

09/05/2009 | 23:29 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי שולי התמונה שאת מתארת עם וסתות לא סדירים ודימום חזק בהחלט מצריכים בדיקת רופא. ואולם, אין סיבה להיות בלחץ. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה