הערכת משקל

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/05/2009 | 10:22 | מאת: שחר

שלום, אני בשבוע 37 ומשקל העובר נכון לאתמול הוא 3000 גר' האם זה נכון זהוא באחוזון 90?? מה יהיה כשאגיע, כמו ילדי הקודם, לשבוע 41 (אחרי 3 זירוזים) העובר בוודאי יהיה 4 ק"ג לא???? ומן הסתם הלידה לא תהיה פשוטה..כמו בקודמת... אשמח לחוות דעתך ומתן תשובה לגבי האחוזון.. תודה

אחוזון 50 לשבוע 37 הוא כ 2900 גרם בקצב גדילה נורמלי העובר צפוי להגיע ל 3800 בעוד 4 שבועות יש לזכור 15% טעות בהערכת המשקל לגבי הלידה ופשטותה יש לבדוק אותך בכדי לדעת

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה