מיומות תחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

27/04/2009 | 06:54 | מאת: מיכל

בוקר טוב. אני בתחילת הריון שני , שבוע 9, ולפני כעשרה חודשים ילדתי בלידה קיסרית. שבוע שעבר עשיתי אולטרסאונד הריון צעיר וגילו כמה מיומות. 1. פוbדלית תוך דופנית - 22*25 מ"מ. 2.תוך דופנית קיר אחורי קוטר 17 מ"מ. 3.קידמית תוך דופנית 9*11 ועוד מספר מיומות קטנות בהקף הרחם. מה זה אומר?, זה יכול להשפיע על העובר? אשמח לקבל תשובה אני קצת לחוצה... תודה מראש מיכל

מיומות הן גידולים של שריר הרחם די שכיח הם קטנים אך יכולים לגדול עם ההריון ולכן מצדיק מעקב וגם מעקב גדילת העובר

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה