ציסטה בשחלה בשבוע 14 להריון-המלצות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/04/2009 | 15:06 | מאת: מורן

שלום, אני בשבוע ה-14 להריון וכתוצאה מכאבים עזים אושפזתי ברמב"ם ונמצאה לי ציסטה בשחלה בגודל של 7 ס"מ. לפי הרופאים לא בטוח שזה ציסטה יתכן וזה עובר אין לדעת עד שלא יוציאו ויבדקו. נמסר לי כי עליי לבצע ניתוח לפרוסקופיה ורצוי מיד כי לדבריהם זה הזמן שהסיכון נמוך. ברצוני לקבל המלצות האם כדי לבצע באופן פרטי או שברמב"ם זה בסדר? האם ידוע לכם על רופא ספציפי שמומחה בעיניין וכדאי לבצע אצלו? אני חברת קופ"ח מכבי אך אין לי בעיה לבצע בפרטי והכסף לא נושא שמטריד אותי. זה הריון ראשון ומה שידרש אעשה. אם יש מישהי שעברה את זה ומוכנה לשתף אותי אשמח מאוד. איזה בי"ח מומלץ ואיזה רופא? האם משנה אם זה פרטי או לא? אשמח לתשובות מהירות כי אני צריכה לקבוע תוך 3 ימים תאריך לביצוע. תודה ושבת שלום.

רמב"ם בסדר גמור פרטי בסדר אך צריך לבחור את הרופא המתאים שאין זה המקום לתת המלצות שמיות בי"ח הלל יפה מומלץ בחום

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה