צילומי רנטגן בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

22/04/2009 | 22:31 | מאת: אולה

ד"ר שלום לך יש לי שאלה אליך אני בהריון ראשון וחדש של מקסימום שבוע שני ובמהלך השבועיים האלו עשיתי שני צילומי סטטוס (רנטגן) לשיניים וגם צילום רנטגן לראש עקב כאבי סינוס בנוסף לזה הייתי בסוף תקופת נטילתי לכדורי אוגמנטין ( כל זה נעשה לפני שידעתי שאני בהריון) האם זה יכול להשפיע ולגרום לסיכוןובעיות בהריון? אני נורא מודאגת ולחוצה לכן מה אתה יכול להמליץ לי תודה

בדרך כלל אין לנל כל השפעה שבוע שני לפי הספירה המקובלת את עדין לא בהריון כדאי לגשת ליעוץ מסודר של בעל מקצוע עם כל הנתונים הרלוונטיים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה