תנועות עובר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/04/2009 | 10:52 | מאת: ענת

שלום, אני בשבוע 25. מזה ארבעה ימים אני מרגישה הפחתה גדולה מאוד בתנועות העובר במספרן ובעוצמתן ( מקודם היו ממש כמו בעיטות, עכשיו זה תנועות עדינות), הלכתי לרופאה עשתה לי אולטראסאונד ואמרה שהעובר זז. אני עדיין לא רגועה, מה דעתכם?

19/04/2009 | 11:04 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לענת שלום. תנועות העובר הן מדד חשוב ביותר עבור מצב העובר.האמת שמוזר שבשבוע כלכך מוקדם כבר הרגשת ממש בעיטות.על כל פנים יש צורך אולי בבדיקה חוזרת ובבדיקת מוניטור עוברי,בהתאם לשיקול דעת של הרופאה. שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה