האם זו ירידת מים?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/04/2009 | 13:16 | מאת: talia

שלום. אני בשבוע 37+6. בכל השבועות האחרונים היו לי הפרשות מרובות, רובן צמיגיות למדי בצבע לבנבן-צהבהב. מזה כשעתיים שאני מבחינה ברטיבות שנוצרת בתחתונית, שקופה לחלוטין, לא צמיגית כלל וגם בלי ריח חזק במיוחד. האם זו ירידת מים או אולי בריחת שתן? איך יודעים? בגלל שאני במילא מרגישה לחץ וצורך לתת שתן לעיתים מאד מאד תכופות אני כבר לא בטוחה. יכול להיות שירידת מים תתחיל בטפטוף כ"כ חלש שלא יהיה מורגש?

13/04/2009 | 19:46 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לטליה שלום. המלצתי לגשת בדחיפות להיבדק.גם התאור על ההפרשות המרובות אינו תקין ומצריך בדיקה כולל משטחים לתרבית.לסיכום גשי בדחיפות עכשיו להיבדק. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה