כדורים בזמן הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

12/04/2009 | 09:15 | מאת: עמית

חליתי בדכאון לידה בילד הראשון, עכשיו אני רוצה שוב להכנס להריון ואני לוקחת 3 מ"ג רספרדריל, וכדור נגד חרדה, אני מאוד חוששת להכנס להריון בגלל לקיחת הכדורים, ובגלל שזה לא גנטי, אני עזרו לי, אם מותר לי לכנס להריון בכלל, אם ישנה אפשרות להכנס להריון ולהמשיך לקחת כדורים, אנא עזרו לי בעלי מאוד רוצה ילד נוסף

12/04/2009 | 11:05 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לעמית שלום. שני דברים עליך לעשות. 1. להתקשר עם הרופא שרשם התרופות ולהתיעץ עמו על כוונותיך.2.להתקשר למרכז למניעת מומים מולדים במשרד הבריאות בטל-02-6243669 ולהתיעץ בנושא התרופות גם אתם. יש היום פתרונות לכל דבר.שיהיה בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה