הפלות חוזרות וקרשיות יתר

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

11/04/2009 | 19:33 | מאת: בת

שלום בת 41 נכנסת להריונות רגיל,עברתי 6 הפלות כאשר נבדקה קרישיות יתר,וגילו תגובה חלשה לפרוטאין C טופלתי בשתי הריונות בקלקסן ואספירין אך ללא הועיל ההריון הסתיימם בשבוע 7 ללא דופק עוברי,עלי לצייןשעברתי את כל הבדיקות האפשריות והכל בסדר,כיום בהריון כנראה בשבוע חמישי,החלטתי לא לקחת קלקסן ומטופלת כרגע רק באספירין בטא אחרונה לפני כמה ימים 265 שאלתי מחזור אחרון5.3 האם הבטא תקינה? האם יש סיכוי להריון עם עבר של הפלות רב? אודה על ההתיחסות

11/04/2009 | 19:58 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לבת שלום. הסיכוי להריון שלם תמיד קיים.לגבי ערכי הבטא כמובן יש לחזור על הבדיקה. לאור עברך נאחל לך הצלחה גדולה.כמובן עליך להיות במעקב צמוד ביותר.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה