Microarray CFH

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/04/2009 | 16:28 | מאת: ClickRisk

כחלק מהייעוץ הגנטי, היועצת הציעה את בדיקת ה Microarray CFH, בדיקה בעלות של 1,400$ בה שולחים DNA לארה"ב לבדיקה ואיתור פגמים. שמעתי על הבדיקה בעבר, כמו כן היא לא המליצה לנו אותה באופן ספציפי בשל בעיה/חשש כלשהו, אלא היא מביאה זאת לידיעת כל מי שמגיע אליה. מישהו יודע מה בדיוק הבדיקה הנ"ל כוללת, ובאיזה מצבים מומלץ לבצע אותה ? תודה.

10/04/2009 | 21:09 | מאת: ד"ר אילון לחמן

שלום. מה הסיבה שפנית ליועץ גנטי? אולי לבעיתך יש קשר עם הבדיקה שאת מזכירה? בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה