תפר אחורי ברחם

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

06/04/2009 | 11:18 | מאת: מלי

שלום, לפני כ 5 חודשים עברתי ניתוח קיסרי עקב מצג עכוז,במכתב השחרור ראיתי שמצויין המונח : תפר אחורי ברחם .הבנתי מהרופא שהתפתח דימום במהלך הניתוח ותפרו את התפר אחורי.כיומיים לאחר הניתוח שלחו אותי לעשות אולטראסאונד לשלפוחית השתן ולכליות - יצא תקין .מה בדיוק הכוונה ? האם עלי לחשוש מההריון הבא? תודה

07/04/2009 | 12:44 | מאת: ד"ר אילון לחמן

למלי שלום. לא צפויה בעיה בהריון הבא מהתפר האחורי ,כמו שלא צפויה בעיה מהתפר הקדמי.חשוב רק כשיגיע הזמן לידע הרופא המטפל על בעית הדמם שהיתה. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה