חלבון גבוה בשתן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/04/2009 | 08:36 | מאת: תיקי

שלום אני בת שלושים לפני כשנתיים לערך אובחנתי כחולה בנפרוטיק סינדרום מינימל דיסיס אושפזתי טופלתי בסטרואידים פרידנזון המצב השתפר וחזרתי לעצמי כיום שבוע עשירי הריון שלישי בבדיקת איסוף שתן נמצא ערך חלבון גבוהה 400 מה משמעויות העניין כיצד זה עשוי להשפיע על ההריון או עליי לתשובה אודה תיקי

03/04/2009 | 23:42 | מאת: ד"ר אריה שחר

המצב דורש בדיקות נוספות ומעקב ע"י מחלקת הריון בסיכון גבוה בשילוב יעוץ נפרולוגי. נשמח להיות לך לעזר בבית חולים הילל יפה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה