השפעת גינרה על פוריות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/04/2009 | 18:29 | מאת: עוזית

שלום רב, שאלתי בפורם שאלה זה דומה אך שונה. אודה אם תוכלו להשיב: אני בת 41 (ללא ילדים) בעקבות כאבים כרוניים באגן/מפשעה/מותן/בטן בחשד ל pmdd. התחלתי לטול לפני כחצי שנה יסמין לחודשיים וחצי כשכעבור חודש וחצי חלה רמסיה מסויימת בכאבים אך בעקבות דימומים ורגרסיה הפסקתי. לאחרונה הומלץ לי ליטול גינרה והתחלתי בגינרה לפני כשבועיים. כשרק התחלתי את היסמין הוזהרתי כי נטילת גלולות בגילי עשויות לפגוע בפוריותי (שבשל גילי היא כבר מאוד גבולית)בכך שהן עשויות לגרום לעיכוב של תהליכים פיזיולוגיים/הורמונאליים וכי גם כאשר אפסיק את נטילת הגלולה - עשויה להיות פגיעה בלתי הפיכה במובן זה שעד שהגוף יצליח להשתחרר מהשפעת הגלולה, זה יהיה מאוחר מדי עבורי להיכנס להריון בשל גילי המתקדם. כעת, כאמור, אני נאלצתי להתחיל גינרה והשאלה שלי היא עד כמה אכן אני מסכנת בכך פוטנציאל הפוריות שלי בעצם נטילת גלולה זו? תודה רבה!

03/04/2009 | 19:16 | מאת: ד"ר אריה שחר

נטילת גלולות לא ישפיעו לרעה על פוריות עתידית , להפך וכן אם תשכחי גלולות את יכולה להרות תוך כדי נטילה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה