קושי להכנס להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/03/2009 | 08:00 | מאת: ליאת

אני בת 33.5, יש לי ילדה בת שנה ו-10, מחזור סדיר של 26 ימים, ביוץ מזוהה ע"י כאב קל והפרשה מתאימה, בעלת אשימוטו מאוזן ע"י אלטרוקסין (כדור ליום) וסיימתי להניק לפני חצי 7 חודשים לאחר הנקה של שנה ו-3 חודשים. אני מנסה להיכנס להריון כבר חצי שנה, בניסיון הראשון היה לי הריון כימי. מאז המחזור מגיע בזמן ולא נקלט הריון. במחזור האחרון היה לי משהו מוזר - היתה הפרשה ורודה ממש מועטה שמונה ימים לאחר הביוץ ויומיים אחר כך התחילו הפרשות חומות שהפכו לחומות אדומות בניגוב, אחר כן הפכו להכתמות מעטות ואתמול הפכו למחזור. הפרומו התמשך לסירוגין משהו כמו שבוע. קבעתי תור לרופא לשבוע הבא אבל בינתיים אשמח לשמוע חוות דעת נוספת מה יכולה להיות הבעיה שלי. אני חוששת שמתרחשת אצלי הפרייה (רק תחושה) אבל ההריון לא משתרש. יכול להיות שיש לי אי ספיקת הגופיף הצהוב? תודה!

26/03/2009 | 03:53 | מאת: ד"ר אריה שחר

הדימום יכול להיות קשור להריון כמו עקב השרשה בירור אי פריון הינו מורכב ולא צריך ישר להסיק מסכנות - למה אי ספיקת גופיפ צהוב ?? עקב החששות יש מקום לבדיקה ראשונית אולם לא לבירור אי פריון שלם בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה