ניסיון להרות.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

20/03/2009 | 10:14 | מאת: אניה

שלום, אני מנסה כבר 8 חודשים להיכנס להריון. עברתי בדרך הריון כימי אחד. בשלושה חודשים האחרונים אני אף עושה אולטרא סאונד מעקב זקיקים,שיוצא תקין לדיברי הרופא ומקיימת יחסים בהתאם,ולמרות זאת איני ניקלטת. שאלותיי הם: 1.האם יש צורך לפנות למירפאת פוריות? 2.האם עצם זה שניקלטתי בעבר,מרמז על כך שלי או לבעלי אין בעיות פוריות? בתודה.

הקליטה הקודמת מעודדת ולכן עליך להמשיך לנסות עוד לפחות 4 חודשים לפני שתפני למרפאת פוריות

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה