כאבים ברגלים

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

19/03/2009 | 10:31 | מאת: פזית

אני בשבוע ה28 הריון 2 בלילות האחרונים התחילו לי כאבים ברגלים במהלך הלילה, התכווצות של השריר שמעירה אותי משינה בצעקות. התופעה הופיעה כבר בהריון הראשון, רק שעכשיו אני מעירה את הבת הקטנה שלי ואז כבר קשה לחזור לישון. אולי אתן מכירות דרך להעביר את הכאב?, אני רוצה את הלילות השקטים לפני שהקטן החדש מגיע.

מדובר על התכוצויות עקב שינוי במלחים ובמגנזיום, מומלץ טיפול בכדורי מגנזיום בהתיעצות עם הרופא המטפל שלך

22/03/2009 | 11:32 | מאת: גאיה

גם אני בשבוע 28 :) וגם אני התחלתי לסבול מאותה התופעה, באמת ניסיתי את העניין זה של לאכול בננות, לעשות פלקס וכל תרופת סבתא קיימת. אך זה לא עזר לי במיוחד, לאחר התייעצות עם הרופא הוא הסביר לי שכנראה מדובר בחוסר מגנזיום בעקבות צריכת המגנזיום של העובר הוא המליץ לי לקחת תוסף מגנזיום המותאם לנשים בהריון, התחלתי לקחת את הכדור preg cramps buster שעזר באופן מידי, ובנוסף גם העביר לי את הצרבות (שתי ציפורים במכה אחת). שהייה לנו הריון משעמם ופשוט ולילות רגועים עד שהקטנים יצאו לכאן

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה