בדיקת דם להריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/03/2009 | 15:25 | מאת: הריונית

בתאריך 8.3 ערכתי בדיקת דם והתוצאה הייתה 112.82 תשובות מהיום 16.3 תוצאה 401.63 מועד אחרון לווסת לא בדיוק ברור בגלל דימומים. (אך ידוע כי ההריון צעיר) ובנוסף יש לי טפטופים מעטים של דם כשבוע הרופאה אמרה מצוואר הרחם. האם מספר זה לא אמור היה להיות גבוהה בהרבה? אני ממש חוששת. בעוד יומיים רק בדיקת רופא. בתודה מראש

אכן הבתא היה אמור להיות סביב 1000, אך עליך להמתין ובעוד כ - 10 ימים לבצע US לבדיקת נוכחות עובר עם דופק

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה