הפרשות שבוע 13

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/03/2009 | 13:01 | מאת: רומי

שלום רב. אני בשבוע 13 לאחר שקיפות עורפית תקינה. היו לי מספר דימומים במהלך ההריון אשר נבדקו ונמצאו תקינים (ללא הסבר). אני ממשיכה עם הפרשות חומות, הן לרוב בהירות אך לעיתים גם כהות וחתיכות שחורות. הרופא המטפל שלי לא מייחס לכך חשיבות ואומר שכל עוד התפתחות העובר תקינה ושצואר הרחם שלי תקין אין מה לדאוג. זה די מלחיץ...ממה זה נובע? והאם זה אומר שכך יימשך כל ההריון? תודה.

הרופא שלך צודק, יתכן גם הפרשות מצוואר הרחם, לא לכל מצב יש הסבר, החשיבות היא בהתפתחות תקינה של ההריון

07/10/2010 | 04:47 | מאת: פרפרית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה