ALT (GPT)-272 - הריון שבוע 6

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

04/03/2009 | 20:16 | מאת: קרן

שלום, יש לי פעילות יתר של בלוטת התריס. גילו לפני כחודש וחצי. מאז לקחתי כל יום 200 מג של PROPYLTHIOCIL ביום. לפני כשבועיים גיליתי שאני בהריון והרופא המליץ להגדיל את המינון ל- 300מ"ג. היום עשיתי בדיקת דם ויצא - ALT (GPT)-272 ,כאשר צריך להיות בין 0 ל- 31. מה לעשות ? האם זה יכול לגרום להפלה ? האם זה יכול לפגוע בהתפתחות תקינה של התינוק או או לגרום נזק לעובר? האם להמשיך לקחת כדורים או להפסיק? יש לתור לאנדקרינולוג ביום שישי. מחכה לתשותבכם בקוצר רוח. תודה קרן

05/03/2009 | 12:37 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לקרן שלום. למה נבדק דוקא ה-ALT,האם כחלק מתפקודי הכבד?,התיעצי עם האנדוקינולוג.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה