כאבים באגן הירכיים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/02/2009 | 16:51 | מאת: רחל

שלום, אני בשבוע 26 ומזה כחודשיים התחלתי לסבול מכאבים חזקים (כאילו השרירים תפוסים) בעיקר באזור האגן והבטן התחתונה,הכאבים מתחזקים במהלך היום ובלילה הם מגיעים לשיאם עד שלפעמים אינני יכולה ללכת כלל ואף להתהפך במיטה לא.מיום ליום אני מרגישה שהמצב מחמיר,והדבר מציק מאד בהליכה (צליעה קשה). האם ידוע ממה נובעת התופעה?האם זה קשור לתנוחת העובר?האם יש מה לעשות בנידון? יש לציין שאין עוד תופעות חריגות (תנועות סדירות ובדיקות אולטרסאונד תקינות)

16/02/2009 | 22:10 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי רחל קשה לומר ממה נובעת התופעה בלי לבדוק אותך, יתכן שזה סתם לחץ וכובד מההריון ויתכן שמדובר בבעיה נוירולוגית. לא נשמע לי שזה קשור כלל וכלל לעובר אך זה רק מהתרשמותי מקריאה. כדאי להוועץ באורטופד ונוירולוג בהנחה שהבדיקה המיילדותית תקינה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה