כאבים בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/02/2009 | 12:49 | מאת: י

שלום יש לאשתי כאבים במפשעה בהריון אין סימנים חיצוניים ולפי אולטרסאונד מקומי אין בקע לאחר שרופא נשים סבר שזה בקע. הכאבים חזקים בכל תזוזה. רק במנוחה ממושכת נפסקים עד לתזוזה הבאה. שבוע 34 הריון ראשון. מה לעשות?

16/02/2009 | 22:07 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

הי י' יתכן שמדובר בסימפיזיוליזיס כלומר התרחבות האגן המכאיבה מאד בהליכה ובכל תנועה וחולפת במנוחה. אם זה העניין ולא בקע הרי שאין מה לעשות לבד ממנוחה. זה לא מסוכן אבל גם ממש לא נעים וחולף רק לאחר הלידה. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה