מודאגת שהתסמינים שלי חלשים מידיי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/02/2009 | 14:16 | מאת: שירן

שלום רב האם זה נורמאלי שעדיין אינני יכולה לראות על עצמי את ההריון בשבוע 10? עדיין לא רואים עליי דבר פרט לעלייה קלה במשקל 2-3וקילו..גם לזה לא ממש שמים לב יש לי בחילות מאוד קלות אין הקאות אין עצירות ואני יכולה לאכול רק דברים שמתחשק לי כי כל השאר מגעיל אותי...תופעות אלו מוכרות בהריון? לצערי לא מצליחה להפסיק לעשן לגמריי מנסה לא לעבור 5 סגריות ביום.. ממתי נורמאלי שרואים כבר את ההריון? תודה קצת מודאגת

עד שבוע 12-13 הרחם עדין בין עצמות האגן ולכן רק לאחר מכן הוא בגודל שמגדיל את הבטן שלך וניתן לראותו

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה