הפרשה דמית בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

30/01/2009 | 00:12 | מאת: לילך

שלום ד"ר, אני בהריון שני, שבוע 17. במהלך השבוע האחרון- לפחות פעמיים ביום מופיעה הפרשה דמית בניגוב.היא אינה מתגברת לכדי דימום של ממש. עשיתי אולטרסאונד לפני 3 ימים שהיה תקין וגם בבדיקה וגינאלית הרופא שלי לא מצא ממצא חריג. האם תוכל להסביר ממה יכולה לנבוע הפרשה שכזו? האם יתכן והפרשה זו תמשך לאורך כל ההריון? האם מומלץ להיות במנוחה? תודה רבה על תשובתך

30/01/2009 | 12:32 | מאת: ד"ר אריה שחר

ישנן סיבות רבות לדימום בהריון וקצר הדף מלהכיל את כולם- יכול להיות מההריון, מצוואר הרחם , בעיות קרישה וכו בד"כ מומלץ לנוח ולא לקיים יחסי מין

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה