הריון שני

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/01/2009 | 14:45 | מאת: שרה

שלום יש לי תינוק בן 7 חודשים. הנקתי אותו הנקה מלאה עד גיל 5 חודשים כיום אני גם מניקה (כל היום) וגם מכניסה לו אוכל מוכן. חזרה לי הווסת לפני 3 חודשים -כל 20 לחודש- החודש לא קיבלתי מחזור (אני עדיין מניקה) אני מפחדת להיות בהריון! אני לא רוצה. אני ובעלי בדרך כלל משתמשים בקונדום למניעת הריון אבל לפעמים הוא לא משתמש ומוציא את הזרע מחוץ לנרתיק האם יכול להיות שזה לא הריון? זה בלבול בגלל ההנקה? או שזה הריון??? יכול להיות הריון בזמן הנקה הכוונה אפשר לקלוט הריון בקלות גם בזמן הנקה??? ני ממש לחוצה ולא יודעת מה לעשות? האם יש מכשיר לבדיקת הריון שבודק אחרי 3-4 ימים אחרי מחזור כמו במצב שלי?? האם אתה ממליץ לי לבדוק אם יש הריון דרך המכשיר?? והאם יש מקומות בישראל לעשות הפלות? איפה? אני ממש מבקשת לקבל תשובה מהירה כי אינני יודעת למי לפנות תודה

26/01/2009 | 09:35 | מאת: ד"ר אריה שחר

לבדיקת הריון - מומלץ בדיקת דם להריון - הדרך האמינה לבדיקה לגבי הפלות - באישור ועדה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה