כאבים עזים בבטן והריון-בבקשה תענו !!!!!!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

23/01/2009 | 11:54 | מאת: שירז

שלום רב, לאחר איחור של שבועיים (מחזור לא סדיר ובעיות בבלוטת התריס)עשיתי בדיקת הריון ויצאה חיובית ,בשבוע האחרון אני סובלת מכאבים עזים בבטן התחתונה כמו כאבי מחזור חזקים ,כאבים בשדיים בחילות והרגשת חולשה במידה ואכן אני בהריון למה יש כאבים כל כך חזקים ...... יש תור פנוי לרופא רק בעוד כמה ימים ובנתיים אני סובלת מהתופעות שציינתי מה לעשות? תודה על תשובתך בברכה שירז

23/01/2009 | 15:48 | מאת: אני

היי נעים מאוד, ם חברה טובה שלי מרגישה כאביםעזים כמו הרגשה של וסת,אין מה לדאוג אך מומלץ לגשת לבדוק למען שקט נפשי. שאלה: אני קיבלתי ב16.11 17.12 מתי אני היתי אמורה לקבל וסת?סדיר בד"כ אצלי, עשיתי בדקת דם 18.1יצא שלילי, מתי עשית שגילית הריון? המתח הזההה מטריף [email protected] מסנג"ר שלי

26/01/2009 | 09:31 | מאת: ד"ר אריה שחר

התופעטות יכולות להיות תקינות , אולם כאבי הבטן שתיארת מחייבים בדיקת רופא מידית

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה