אשמח לשמוע דעתם בנושאים הבאים :

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

14/01/2009 | 12:55 | מאת: Array

היי, אשמח לשמוע דעתככם בנושאים הבאים : רופא מעקב הריון פרטי - מה ההבדל ? איזה יתרון יש לרופא פרטי לעומת רופא מהקופה ? בנושאים אחרים, כגון סקירה למשל, ברורים ההבדלים של רופא פרטי, ולו רק בשל העובדה שהוא בודק דברים נוספים מעבר לרשימה של משרד הבריאות, אבל כאשר מדובר ברופא הריון, אני מניח שהטיפול סטנדרטי, לא ? אשמח לדעת מה עלויות של רופא פרטי (רק כדי לסבר את האוזן), ולהבין אילו יתרונות הם מעניק. 2. כאשר מבצעיםסקירה מוקדמת/מאוחרת פרטית - האם יש רשימה של דברים שהרופא צריך לבדוק, שכולם בודקים מולה, או שכל רופא בודק מה שהוא רוצה ? (כלומר, את מה שמשרד הבריאות מחייב, ותוספות שנראות לו חשובות) במידה ויש רשימה כזו (רשמית או לא), אשמח לקרוא אותה. 3. שמעתי על בדיקה פרטית שבה ההורים יכולים לבחור מה לבדוק, נושאים כגון חרשות, פגם פיזי וכו', ולכל סעיף כזה מוצמדת העלות, והם צריכים לבחור ולסמן עבור מה הם מוכנים לשלם ורוצים לבדוק. מישהו יודע על איזו בדיקה מדובר ? רוב תודות.

שאלותיך אינם מתאימים לפורום, הפורום הוא מקצועי בלבד

21/01/2009 | 10:56 | מאת: הריון משעמם

נראה לי שבנוגע לבדיקות סקירה ומעקבים פרטיים למינייהם זו תעשייה של שחיתות שמגלגלת מליונים על חשבון נשים שניזונות מהפחדות למיניהן...אם יש עודף כסף אז למה לא ללכת לפרטי..שלא תביני-אני לא נגד , אבל אם הכיס לא מאפשר ואין בעיה בריאותית כל שהיא אני לא רואה סיבה לא ללכת לרופאים של הקופה. גם בדיקות מיותרות הן אמצעי להפחיד ולגרוף כספים מיותרים, אני עברתי את כל מה שהומלץ ע"י רופא הנשים שלי אצל רופאים של מכבי והייתי מאוד מרוצה. למה לשלם 1000 ש"ח לביקור אצל רופא נשים רק כי הוא פרטי? אני מצאתי רופא נהדר ממכבי והוא אדיב ומתייחס אלי ולכל מי ששם בסבלנות והוא מקסים, גם הרופא שברשימה של רופא לסקירה ממכבי היה מקסים וסבלני. צריך לדעת למי ללכת ולדאוג להמלצות. שיהיה במזל.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה