האם אני בהריון??

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

10/01/2009 | 17:51 | מאת: dona123

שלום רב ! המחזור האחרון שלי היה בתאריך 10.12 וב 27.12 הביוץ. קיימנו יחסים סביב תקופה זו. בתאריך 4.1 עשיתי בדיקת הריון yes OR no - מכיוון שהבדיקה אמורה לגלות הריון לפני האיחור ניסיתי אולי יהיה אפשר לגלות הריון בתאריך מוקדם זה, אך התשובה יצאה שלילית. בתאריך 7.1 התחיל דימום קל..ממש קל, כמה טיפות חומות בודדות על פני כל היום-סליחה על התיאורים. הייתי בטוחה שאני כבר לא בהריון. בתאריכים 8-9.1 היו גם קצת התכווצויות בבטן שהתגברו ב 9.1 בלילה. ב 9.1 בלילה עשיתי את הבדיקת הריון השניה שהייתה בחפיסה ולפתע הופיע פס ורוד חלש. אני ממש מבולבלת ולא בטוחה מה אומרות כל התוצאות הללו..מה גם שדימום קל והתכווצויות בבטן מוסיפות קצת לחץ. האם מישהי ניתקלה במצב זה? האם מישהו יודע לומר לי האם בכל זאת יש סיכוי שאני בהריון? תודה מראש

יש סיכוי שאת בהריון, עליך לבצע בדיקת דם להריון

10/01/2009 | 22:17 | מאת: dona123

תודה רבה על התשובה. ומה לגבי תופעת הדימום ? האם זו תופעה נפוצה ? האם זה מחייב התייחסות של רופא?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה