דחוף!!!איך זה שאף לא אחד יודע משהו בכל הפורומים ?

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/01/2009 | 20:27 | מאת: גליה

מחלה בשם ג'יאן בריי(יתכן ואני משבשת קצת) שתקפה בהריון בחודש 4 המצב התפשט לכיוון מע' הנשימה, ונכון להיום בט"נ עם הנשמה. מה שידוע לי שזו מחלה בה נהרס הציפוי של העצבים, והתוצאה משתקת. אנא, כל מידע יתקבל בתודה

08/01/2009 | 20:58 | מאת: אהובה

אני לא רופאה, אבל קראתי על תסמונת בשם גילאן בארה, ובלועזית GUILLAIN-BARRE SYNDROME אם התכוונת לכך, אז הנה - http://www.infomed.co.il/questions/q_022703_4.htm ותוכלי לרשום בגוגל ולמצוא מידע נוסף אהובה

אפשר להכנס בגוגל ולקרוא על המחלה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה