דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/12/2008 | 12:30 | מאת: שירה

לדר' שלום. אני בשבוע 16- הריון תאומים לאחר IVF קיבלתי תוצאות של בדיקות דם שנעשו בשבוע שעבר בסה"כ הכל ב"ה תקין פרט ל: TSH- 0.03 שזה ממש מחוץ לנורמה השאר FT4-12.4 ו-FT3-4.04- תקינים. מה זה אומר? בעבר הכל היה תקין מה עושים? תודה על העזרה שירה.

29/12/2008 | 13:02 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשירה שלום. בעקרון ערכי TSH נמוכים יכולים להראות על פעילות יתר של בלוטת התריס,דבר שלא נצפה בערכי ה-FT4 שלך. אגב האם סבלת מהקאת יתר?.ממליץ לאחר כמה ימים לחזור על הבדיקה,כמובן תוך תאום עם רופאך המטפל. בהצלחה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה