שאלה דחופה למומחים-שיגעו אותי כבר!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

29/12/2008 | 09:15 | מאת: שרונה

שלום אני כרגע בשבוע 34+3 הריון ראשון אני בת 29 משקל עובר-2224 אני שוקלת 60/1 . head cear- 303. bpd-84 na:vent/hemi-na ac-293 femur len:66 hc/ac:1.03 גיל הריון(us)-33.5 האם נתונים אלו מרמזים או מאותתים על סכרת הריונית? עשיתי GCT 50-והיא היתה תקינה.(118-לדברי הרופא-)

29/12/2008 | 12:59 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לשרונה שלום. התשובה של בדיקת העלקול,כפי שניתן לקרוא בשאלתך לא ברורה.המשקל לא גדול מדי.מי משגע אותך ולמה.

30/12/2008 | 07:56 | מאת: שרונה

שלום ד"ר ותודה על תגובתך. לאחר שביצעתי את הערכת המשקל ה-US נישלח לרופא לבדיקה ולאישור ועל הטופס ראיתי שהוא רשם שיש סיכוי שמדובר בעובר גדול ושיש לבדוק חשש לסכרת.זה היה ב 15/12 . אתמול הייתי בבית חולים סורוקה ועשיתי US נוסף ךמטרה אחרת ושם אמו לי שהמשקל שלו והנתונים שלו בסדר והם אף מתאימים לשבוע 33+. האם יש צורך לפי דעתך לבקש לבצע העמסת סוכר?האם יש סימנים פיזיולוגים נוספים מלבד גודל ומשקל העובר לסכרת הריונית? תודה על התייחסותך המהירה. שרונה

30/12/2008 | 20:17 | מאת: אסתי

השאלה היא: אם מחשבים ביוץ מתחילת המחזור או מסוף המחזור..? תודה אסתי *אם את/ה יכול/ה להחזיר לי תשובה למייל תודה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה