Urine dipslide cult

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

25/12/2008 | 20:08 | מאת: איילה

שלום אני בהריון בשבוע 25 בבדיקה השבוע התגלו התוצאות הבאות. עשיתי את הבדיקה באותו יום שביצעתי העמסת סוכר 50 גרם. כלומר שתיתי את הסוכר ורק אח"כ הטלתי שתן ומסרתי. האם יש לזה השפעה על הבדיקה? על מה מעידות התוצאות ? האם זה מצריך טיפול? בשבוע 15 גילו לי גם GBS ולא לקחתי טיפול בעצת רופאי. האם יש קשר? Urine dipslide cult ממצא תהליך תרבית חיובית Urine dipsl culture 100.000 C.F.U \ ml First isolate הערה לרגישות תשובה רגישות אנטיביוטיקה חיידק 1 S Ampicillin Entero faecalis gr.D 1 S Ciprofloxacin Entero faecalis gr.D <=32 S Nitrofurantoin Entero faecalis gr.D 4 S Penicillin Entero faecalis gr.D S Streptomycin Entero faecalis gr.D <=1 S Tetracycline Entero faecalis gr.D 2 S Vancomycin Entero faecalis gr.D

29/12/2008 | 12:30 | מאת: ד"ר אילון לחמן

לאילה שלום. משמעות הבדיקה שיש לך דלקת בשתן.אנא גשי לקבלת טיפול.לומדים זאת מהמספר של ה-100,00.כמוכן הומלצו סוגי אנטיביוטיקה מתאימים. לסיכום גשי לרופאך המטפל. בברכה.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה