בדחיפות תשובה לגבי ההריון שלי

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/12/2008 | 19:21 | מאת: סיגל

שלום רב.אני בשבוע 34.היום ערכתי אולטרסאונד ונמצא שגודל ראש העובר גדול ב 3 שבועות מהגוף.יש לציין שלאורך כל ההריון היו פערים של שבועיים וארכתי את כל הבדיקות שנדרשתי והכל היה תקין.רופאת נשים ביקשה שאברק אצל רופא נוסף.גם בבני הראשון היו פערים של שבועיים ובני בריא ומדהים.אני מאד מודאגת.האם זה מעיד על משהו? האם זה שכיח?מאד מודאגת מבקשת בדחיפות חוות דעת

17/12/2008 | 21:45 | מאת: ד"ר אריה שחר

מההתחלה פער של שבועיים - כלומר הראש גדול רק בשבוע - בכל מקרה צריך לבדוק אחוזונים , לראות קצב צמיחה ובמידת הצורך סקירה מכוונת למוח, לעיתים הסיבה היא גנטית - כלומר המשפחה עם ראש גדול - זו הנחה רק לאחר שנשללו כל האפשרויות אחרות בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה