תוספי מזון בזמן הריון והנקה

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

13/12/2008 | 19:57 | מאת: יעלה

שלום, אני לוקחת מספר תוספי מזון בשל בעיה בריאותית ורציתי לדעת האם יש סכנה להמשיך לקחת אותם בזמן הריון או הנקה. להלן פרוט התוספים: ויטמין C,אבץ, ויטמין D, סידן, אצידופילוס וחומצה בוטירית. כמו כן, אני שומעת וקוראת שנשים בהריון לוקחות ברזל. אני מתכננת הריון ואמרו לקחת חומצה פולית. אף רופא לא הזכיר ברזל. האם ברזל לוקחים רק בהריון עצמו? תודה.

15/12/2008 | 16:33 | מאת: ד"ר אריה שחר

כל התכשירים שציינת הינם טבעיים - ואין מניעה בהריון מומלץ להתיעץ עם המרכז למידע ורעלים לגבי מינונים בהריון מומלץ טרם ההריון ליטול חומצה פולית, ברזל - ניתן לחכות לאחר חודשיים שלושה של הריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה