הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/12/2008 | 12:42 | מאת: יערה

שלום רב אני בת 32.לפני 3 שנים ילדתי בניתוח קיסרי לאחר שמירת הריון בגלל שילית פתח. בשנתיים האחרונות עברתי 2 הפלות בגלל הפסקת דופק בערך בשבוע 10. להפלות קדמו שבועות שבהם התלוננתי על הפרשות חומות לצערי ללא שום יחס ותגובה מהרופאים. כרגע אני בשבוע 5 עם הפרשות חומות ומעט מאוד כאבי מחזור. ממש בלחץ. רציתי לשאול: 1 האם עדין יש סיכוי שההריון תקין? 2. אם הרופא יראה שההריון בינתיים תקין,בהתחשב בכל האמור ובכך שבעבודה אני עומדת שעות על הרגלים- האם לדעתכם מותר לי לעבוד כרגיל? האם כדי לקבל תמיכה תרופתית? תודה

10/12/2008 | 18:16 | מאת: ד"ר אריה שחר

דימום בהריון יכול להיות סימן להריון שלא מתפתח אולם כנגד ההריון יכול להמשיך ולהתפתח בצורה תקינה. יש צורך לנסות ( לא תמיד מצליחים ) ולאתר את מקור הדימום. לעיתים מתן פרוגסטרון יכול לעזור. לגבי עבודה - לשיקול הרופא המטפל

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה