אך משפיע תדירות

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

08/12/2008 | 12:05 | מאת: EL

שלום. אני בת 39 . ילד שני ילדתי כי תוצאה של טיפולי IVF - פעם 4 . יום ילד 5.5 אני כבר 2 נמצאת כי גרושה ויש לי בן זוג לחיים ורוצים ידל משוטף . בגלל שלבן זוג הקודם היו בעיות פוריות של כמות זרעים פחות ממינימום היתי בטיפולים. הפעם לבן זוגי אין בעית פוריות ורציתי לברר העם תדירות של יחסים משפיע על החוזק זרעים ויציבותם. אני לא נוטלת שום אמצי מניע ועדיין אין שום סימן להריון. העם יש סיבה לגיל? לתדירות? תודה.

08/12/2008 | 14:53 | מאת: ד"ר אריה שחר

תלוי באיכות הזרע, יש דולול בתדירות גבוהה אולם סה"כ , תדירות גבוהה משפרת סיכויים

08/12/2008 | 15:02 | מאת: ד"ר אריה שחר

תלוי באיכות הזרע, יש דולול בתדירות גבוהה אולם סה"כ , תדירות גבוהה משפרת סיכויים

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה