gbs- דחוף

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/12/2008 | 09:22 | מאת: יעל

שלום, אני בשבוע 34. לפני כחודשיים הובחן בשתן סטרפטוקוק בי. לאחר 2 סוגי אנטיביוטיקה שונים החיידק עדיין מופיע. יש לי תור לניתוח קיסרי (לאחר 2 קיסריים קודמים) בעוד חודש. שאלתי היא מה עלי לעשות כעת? האם יש סיכון כולשהו בקיסרי עם GBS? האם גם אז אני אמורה לקבל אנטיביוטיקה בניתוח (או העובר?). אודה מאד על תשובה מהירה, תודה מראש, יעל.

08/12/2008 | 12:41 | מאת: ד"ר אריה שחר

ה GBS מסוכן ללידה לדנית ולא ללידה בניתוח קיסרי - כך שאין צורך בטיפול מניעתי

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה