זמן המתנה לאחר חיסון נגד אדמת

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

02/12/2008 | 08:31 | מאת: נועה

שלום רב, אני מעוניינת להכנס להריון. איני מחוסנת נגד אדמת ולכן אני אמורה להתחסן. שמעתי דעות סותרות לגבי הזמן שיש לחכות מרגע קבלת החיסון ועד שניתן להכנס להריון. הדעות נעות בין חצי שנה, דרך שלושה חודשים, 6 שבועות ועד שאין צורך לחכות כלל (שמעתי שזו ההוראה החדשה של משרד הבריאות). מה מבין זמנים אלה הוא הנכון? הענין דחוף, היות ואם יש צורך לחכות, אני צריכה לחזור לקחת גלולות בהקדם. בתודה מראש ובברכה, נועה

02/12/2008 | 23:36 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום נעה ככל הידוע לי אין צורך להמתין אלא רק אסור להיות בהריון בעת החיסון עצמו. למידע יותר מדוייק פני למרכז הטרטולוגי בירושלים בטלפון - 02-6243663 בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה