שמירת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

01/12/2008 | 14:13 | מאת: גלינה

רציתי לדעת באילו מצבים רופא יכול לתת אישור לשמירת הריון והאם זה נכון שישנו מס' מוגבל של אישורים שרופא יכול לתת? תודה

01/12/2008 | 14:36 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום גלינה. רופא נשים מטפל ממליץ על שמירת הריון במקרה שהתפתחו סיבוכי הריון המחייבים מנוחה והעלולים לסכן את העובר או האם בהריון ואינם קשורים לבריאותה הכללית והקבועה של האם אלא נובעים מההריון. הרופא רק ממליץ וועדה של ביטוח לאומי מחליטה אם לאשר או לא. הרופא יכול להמליץ על מי שהוא רוצה אך לרוב ימליץ רק במקרים שיש סיכוי גבוה שהועדה תאשר. בהצלחה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה