בקשת עזרה לתרומת ביצית!

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

24/11/2008 | 19:04 | מאת: ריקי

לחברי הפורום שלום רב! אנחנו צריכים עזרה בחיפוש אחר תרומת ביצית מ תורמת יהודיה ממוצא ארופאי ולכן נודה מכל הלב למי שיוכל לעזור לנו גם במידע או מישהי שמוכנה לתרום . כמובן שאין לנו כל כוונות רווח אדרבה אנחנו משלמים הון תועפות ובחפץ לב. אנו נשמח מאד אם תשלח מסר או ל[email protected] מספר טלפון או דו

25/11/2008 | 15:23 | מאת: ד"ר אסנת ולפיש

שלום לכם. מציאת ביצית בארץ היא מאד בעייתית כידוע לכם ואולם וודאי ידוע לכם כי ניתן לבצע טיפולי תרומת ביצית במספר אזורים ברחבי העולם. בהצלחה

מנהל פורום הריון ולידה - הלל יפה